Holograf

Holograf

Cine nu a ascultat până acum Dincolo de nori, Undeva departe, Să nu-mi iei niciodată dragostea, Vine o zi, Romeo și Julieta, Inima mea nu e întreagă dacă nu ești tu, N-am iubit pe nimeni așa cum te-am iubit pe tine, Fără ea sau Cât de departe? De mai bine de 30 de ani formația Holograf se numără printre cele mai de succes trupe din România, iar melodiile lor au devenit hit-uri aproape imediat ce au fost lansate.

De la studenții care înființau formația în 1978, la Casa de Cultură a Studenților din București, la trupa Holograf de azi, au apărut zeci de hit-uri, sute de concerte și mai bine de 3 generații de fani. Mihai Pocorschi, Eugen Sonia, Boris Petrof, Cristian Lesciuc și Ștefan Rădulescu au fost cei care care au alcătuit prima formulă a Holograf-ului. Puțin timp după, în 1979, au fost integrați doi membri noi: Edi Petroșel (tobe) și Tino Furtuna (clape), ei rămânând până azi în componența formației.

Una din cele mai apreciate trupe rock din România este astăzi cunoscută generațiilor mai tinere prin solistul ei, Dan Bittman, care a început să facă parte din formație în 1986.

Pentru a afla cum poate Holograf să facă parte din evenimentul organizat de tine, contactează-ne la adresa de e-mail: ema.podet@gmail.com sau la telefoanele: 0726-577-000; 0768-776-605.

 

Gma Records - Toate drepturile rezervate