Lambrino

Lambrino – Mă gândesc la ea:

Lambrino – Lângă tine:

 

 

”Du-mă”

Înainte de a-și lansa cariera solo, Lambrino a făcut parte din trupe precum Talisman, Hara sau Diesel.
Lambrino prezintă astăzi un playlist compus din piese proprii și piese prelucrate după hituri de top.

Despre cea mai recentă piesă a lui, Lambrino spunea: “Sunt foarte bucuros că am reușit să fac această piesă. Cu Giulia am colaborat foarte bine, ne-am înțeles de minune și ne-am distrat copios când am filmat videoclipul”.

Lambrino și Giulia ne spun cum e viața înainte și după o petrecere monstru, cu tot cu un videoclip care să ne ajute să ne facem o idee mai bună – Afterparty. Lume care dansează, bea și se distrează, pentru ca a doua zi dimineața să îi vedem întinși pe canapele, dormind sau cu o mare mahmureală, încercând să își aducă aminte ce s-a întâmplat.

Muzica și textul au fost realizate de What’s UP și Câmpeanu Radu Ionuț. Piesa „Afterparty” mi-a dat o stare bună de la prima ascultare așa că în momentul în care What’s Up mi-a propus să cânt câteva versuri am acceptat cu drag. E piesa potrivită pentru continuarea unei petreceri de pomină„, a declarat Giulia.
”Sunt foarte bucuros că am reușit să fac această piesă. Cu Giulia am colaborat foarte bine, ne-am înțeles de minune și ne-am distrat copios când am filmat videoclipul”, a declarat Lambrino.

În 2014 Lambrino lansează primul single din cariera solo, “Gheaţă şi foc”, un featuring cu artista Simona Nae. Melodia este compusă de Petruţ Ioan Emanuel, Ursache Corneliu Marian și Iliescu Marilena Rucsandra.
Despre primul său single Lambrino declara: “Această piesă este una de cuplu, care descrie confuzia ce se creează de multe ori între parteneri, atunci când nu există comunicare. Fiecare dintre ei are o altă viziune asupra relaţiei şi, de obicei, acest lucru poate duce la neînţelegeri”.

Cele doi voci se îmbină perfect cu versurile care descriu o poveste ușor melancolică, în care doi îndrăgostiți luptă până și cu morile de vânt pentru a menține flacăra aprinsă.
Am lucrat foarte bine împreună, iar Lambrino este un adevărat profesionist. Este o piesa care va ajunge cu siguranță în sufletele oamenilor, deoarece situația descrisă se întâlnește în viața de zi cu zi. Nu vorbește despre iubiri perfecte, ca în povești, ci arată partea nespusă și de multe ori, cea mai grea a relației”, declara Simona.

Evenimente Lambrino

Gma Records - Toate drepturile rezervate