Andreea Bălan

Contact Andreea Balan

Andreea Georgiana Bălan a debutat în televiziune în anul 1994, în cadrul programului Ba Da, Ba Nu, urmând ca doi ani mai târziu să-și lanseze primul album, Amețiți de fum. A devenit totuși cunoscută ca membră a duetului Andrè, în cadrul căruia a activat între anii 1998 și 2001 și a lansat 7 albume. Formația a primit în 2002 patru discuri de platină și unul de aur pentru cele 1.500.000 de exemplare ale albumelor vândute.

După destrămarea formației Andrè, lansează pe 23 iunie 2002 primul album solo, Te joci cu mine. De atunci a lansat încă 5 albume și 20 de videoclipuri. În 2007 participă la emisiunea Dansez pentru tine, unde se clasează pe locul 1. Alături de același partener, Petrișor Rudge, participă și la varianta internațională a emisiunii, care s-a desfășurat în Mexic, unde a terminat pe locul al doilea. Este printre cele mai bine vândute artiste din România din punctul de vedere al concertelor din 2008 până în prezent, fiind clasată în top 3 și este recunoscută ca având cele mai spectaculoase show-uri din România, îmbinând cu succes muzica și dansul, prezentând adevărate spectacole de revistă înfățișate în peste 10 schimbări de costume. A colaborat, printre alții, cu Connect-R, Keo sau Puya.

Portofoliul Andreei Bălan cuprinde single-urile: „Te joci cu mine”, „Liberă din nou” , ”Plâng de dor”, „Nopți de vară”, „Aparențe” (feat. Adrian), „Oops, eroare!”, „Evadez”, „Invidia”, „O străină”, „Nu știu să fiu numai pentru tine” (feat. Keo), „Prinde-mă, aprinde-mă!”, „Baby Get Up and Dance”, „SuperWoman”, „God”, „Snow” (feat. Petrișor Rudge), „Trippin’”, „Crazy About You”, „Like a Bunny”, „Rollin’” (feat. Andra, Connect-R și Puya), „Money Love”, „Mă doare fără tine”, „Things u do 2 me” (feat. Mike Diamondz).

Gma Records - Toate drepturile rezervate