C.R.B.L.

Contact CRBL

CRBL (Compun Rime Bine Legate) este numele de scenă al lui Eduard Mihail Andreianu care a devenit cunoscut în anul 2000 ca membru al trupei Simplu, cu care a lansat opt albume. În 2010 și-a început cariera solo cu piesa „Românu’ n-are noroc” pentru care a obținut o nominalizare la premiile Romanian Music Awards din 2011.

În 2000 a înființat trupa Simplu, alături de Taz, Omu Negru, Smiley, Piticu și Francezu’.  Trupa Simplu este prima trupă de breakdance autentică din România.

Primul album CRBL – “Ce-avem noi aici?”, lansat în 2014, conține 14 track-uri dintre care remix-urile pentru piesele “Toata țara” și “Mega Petre”.
Pe lângă hiturile “KBoom!”, “Românu’ n-are noroc” sau “Petre”, pe albumul “Ce-avem noi aici?!”, se mai regăsesc șii alte surprize muzicale precum colaborări cu unii dintre cei mai renumiți artiști din România.
CRBL a lucrat pentru acest material cu Smiley, Marius Moga, Șerban Cazan sau Adda, iar albumul a fost intitulat sugestiv “Ce-avem noi aici?!”, celebrul vers din hitul “Petre”.

Gma Records - Toate drepturile rezervate