Cabron
Recital Cabron

Recital Cabron

Cabron creează trupa Codu’ Penal în 1999 împreuna cu Shobby și lansează în această formulă trei albume: “În Familie (pentru bani”) (2003), “Pe Viață” (2004), “Apocalipsa” (2006).

Pe albumul Nico – “Gând pentru ei” produce o serie de melodii, printre care și single-ul “Nu pot să mai suport”. Peste 2 ani devine producătorul muzical (împreună cu Shobby) al compilației “Hip-Hop Greu de Difuzat”, dedicată lui Sișu. Pentru aceasta colaborează cu Puya, Pacha Man, Dizzy (Morometzii), Honey, Esential, Mark, Jamaika, Sharky.

În 2006 Cabron lucrează cu Sisu și Puya la piesa “Dependent”, de pe albumul “O mare familie”.
2007 înseamnă pentru Cabron ieșirea din trupa Codu’ Penal, pentru a se concentra pe o carieră solo. Tot atunci lansează albumul “Prin ochii mei”, și îl pune la dispoziție gratuit pe website-ul său cabronromania.com.

În 2009 se alătură echipei Hahaha Production cu care lansează numeroase hituri.

În 2012 colaborează cu What`s Up și Iony pentru “Iarna pe val”, apoi cu Pacha Man și Jazzy Jo pentru “Arată-le la toți”, dar și cu Speak și Brighi pentru “Pradă de război”.

În 2013, Cabron debutează cu 2 piese solo – “PaRap” și “Frunzele și iarba”, iar spre finalul anului colaborează cu Smiley și Guess Who pentru piesa hitul “Dă-o tare!”, multe săptămâni prezent în majoritatea topurilor de la noi.

În 2014, Cabron lansează “Vocea ta” în colaborare cu trupa Voltaj. Piesa vine cu un mesaj puternic social și este însoțită de un videoclip filmat în București. Mesajul este continuat pe www.romaniaestevoceata.ro, o aplicație ce permite oamenilor să își exprime creativ percepția despre România.

În 2015 lansează single-ul „Lupu’ de pe maidan”, în colaborare cu Peter Pop, și lansează două noi piese în cadrul campaniei HaHaHa Production #maimusic -„Adu-mi o bere” și „Gust amar”.

Colaborarea foarte cunoscută cu Andra, pentru piesa „Niciodată să nu spui niciodată”, este urmată de lansarea single-ului „Adevăr sau minciună”, o piesa puternică și sensibilă, un featuring cu Nicoleta Nucă.

În 2016, Cabron vine cu single-ul “La masa mea”, o colaborare neașteptată cu Ștefan Banică, iar în 2017, artistul lanseaza “Așa ceva” și “Bombele”, dar și albumul “Lupu DPM”.

Piese din portofoliu pe care le puteți asculta la evenimentul vostru:

Cabron feat Ștefan Bănică – La masa mea

Cabron feat. Pacha Man & Jazzy Jo – Arată-le la toți

Cabron – Iarna pe val (feat. What’s Up & Iony)

Speak feat. Brighi & Cabron – Prada de război

Cabron – Letz be friends

Cabron – PaRap

Cabron – Frunzele și iarba

Cabron feat. Deliric – Țara arde

Cabron feat. Smiley & Guess Who – Dă-o tare!

Lasă un răspuns

Gma Records - Toate drepturile rezervate