Jo

Contact Jo

Ioana Bianca Anuța, adică Jo, s-a născut în Slatina, pe 29 august 1994. La începutul carierei sale a făcut parte din trupa rock alternativ ” X Plod”,  singura trupă de rock formată din copii la vremea aceea. Aproximativ 3 ani de zile, Ioana a fost solista trupei, participând la numeroase concursuri muzicale.

Începe să studieze teorie muzicala și canto cu Crina Mardare de la 13 ani, iar din 2013 a studiat actorie, secția teatru, la Universitatea Hyperion.

În 2009, participă în Finala Eurovision Junior România cu piesa “Girls don’t cry”. Devine apoi reprezentanta României la acest concurs.

În 2012 participă la X Factor, unde Ioana se clasează pe locul al doilea în finală. Dupa X Factor, Ioana Anuța devine Jo si concureaza alaturi de alti artiști din muzica românească în emisiunea “Te cunosc de undeva”.

Primul videoclip din cariera lui Jo este cel pentru single-ul ”Lasă-mă pe mine” împreună cu Uddi în 2014 și tot în 2014 lansează alături de Dorian Popa piesa ”Dragoste nebună”, însoțită și aceasta de un videoclip. Alte colaborări ale lui Jo sunt pentru piesa ”Până vara viitoare”, cu Randi și ”Nimeni nu-i perfect”, cu George.

Portofoliul artistei Jo mai cuprinde și piesele: Mesajul meu, Cu un picior în rai, Șoapte, Înapoi, feat Juju, Nimeni, feat Ovi.

JO feat. Randi – Mă întreabă inima

Gma Records - Toate drepturile rezervate