KAIRA
KAIRA

KAIRA

Kaira este o cântăreață care a cunoscut faima în urma multiplelor colaborări pe care le-a avut cu artiști români. Ați ascultat cu siguranță melodiile interpretate de ea cu Andreea Bănică, Sișu sau Delia.

În 2017 Kaira anunța că și-a găsit stilul muzical propriu. După colaborarea cu Delia la „Pe aripi de vânt”, o piesă foarte bine primită la vremea ei, Kaira revine cu un nou single, „Mènage în trei”, în colaborare cu Keed de la Șatra Benz.

„Piesa asta am așteptat-o destul de mult timp. Am avut o perioadă de pauză, după foarte multe colaborări, atât în zona comercială (Delia, Elena Gheorghe, Andreea Banică, Glance – Cinema etc) cât și în underground (Sisu, El Nino, Chimie etc). Aceste colaborări au fost foarte diferite ca stil muzical și așa mi-am dat seama ce stil aș vrea să abordez eu, ce mă reprezintă și ce nu, unde mă simt confortabil pe scenă. În final, am găsit! Așa a luat naștere noua mea piesă, „Mènage în trei”. Numele este luat dintr-un articol de pe blogul meu (www.circulmeu.ro) unde am scris despre faptul că cel mai tare menage în trei este între o femeie, iubitul ei și noaptea.”, a declarat Kaira.

Acum aveți o ocazia să o invitați pe Kaira la evenimentul vostru.

Iată ce piese puteți asculta din portofoliul Kairei:
– „Mènage in trei” de Kaira feat Keed;
– Delia feat. Kaira – Pe aripi de vânt;
– Naguale feat. Glance, Kaira, Tzip & Alb Negru – Epoca de Bronz;
– Piticu’ feat Kaira – Ale Cui ?;
– Lavinia feat. Kaira – Povești cu Zâne;
– Laurențiu Duță – Raza mea de soare ft. Kaira;
– Besame;
– Condamnați la fericire;
– Shining Star.

Lasă un răspuns

Gma Records - Toate drepturile rezervate