Lidia Buble

Contact Lidia Buble

Lidia Buble a fost descoperită de către Adrian Sînă, cel care este impresionat de vocea ei deosebită și de pasiunea pentru muzică. Primul ei single, “Noi simțim la fel”, reprezintă prima ei înregistrare într-o studio profesionist – , Premium Artist. “Noi simțim la fel” este așadar primul mare succes al Lidiei, fiind una dintre cele mai difuzate piese pe posturile radio și tv din România. În anul 2014 ea primește și primul premiu important din carieră – ”Best New Act”, la premiile Romanian Music Awards. Lidia a mai colaborat cu Akcent pentru single-urile “Kamelia” și “Andale”.

În luna septembrie a anului 2014, colaborează cu trupa DIRECȚIA 5 pentru piesa și videoclipul “Forever Love”, în același an Lidia este invitata specială a băieților de la DIRECȚIA 5 la concertul “Forever Love”, de la Sala Palatului.

Cel de-al doilea single al Lidiei –  “Inima nu știe” și a fost lansat la începutul anului 2015, iar în septembrie 2015 – Lidia lansează single-ul “Le-am spus și fetelor” (feat Amira), pe scena premiilor Media Music Awards din Sibiu. La doar o lună de când a fost lansat, single-ul depășește 6,7 milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al Cat Music intră pe primele poziții în topurile muzicale. În octombrie 2015, Lidia și Amira lansează videoclipul hitului “Le-am spus și fetelor”.

Aprilie 2016 – Dupa hitul “Le-am spus și fetelor”, cu milioane de vizualizari pe YouTube și primele poziții în topurile muzicale, Lidia lansează o nouă piesă în colaborare cu Adi Sînă, “Mă cerți”.

Septembrie 2016 – La un an de când a fost lansată piesa “Le-am spus și fetelor”, pe scena Media Music Awards, Lidia a lansat single-ul “Mi-e bine”, alături de Matteo. Piesa a adunat în doar 2 săptămâni peste 6,5 milioane de vizualizări pe YouTube.

Piese din portofoliul Lidiei:

  • ”Mi-e bine” (feat Matteo)
  • “Le-am spus și fetelor” (feat Amira)
  • ”Mă cerți” (feat Adrian Sînă)
  • “Noi simțim la fel” (feat Adrian Sînă)
  • “Inima nu știe”
  • “Forever Love” (feat dIRECTIA 5)

 

Gma Records - Toate drepturile rezervate