Maria Buză

Maria BuzaNăscută la București în familia unui croitor originar din Horezu, Maria Buză a urmat studiile primare la Școala nr. 92 din București și a absolvit „Academia de Teatru și Film” din București, promoția 1997, clasa profesorului Gelu Colceag.

Maria Buză a fost îndrumată să dea la teatru de prietena ei, Lia Bugnar, care în acel moment era deja studentă în anul II. Maria a intrat a treia și așa a început cariera ei în teatru.

La absolvirea facultății este angajată în 1998 la Teatrul Național „Ion Luca Caragiale” din București și debutează cu rolul Smărăndiței în piesa „O batistă în Dunăre”, de D. R. Popescu, în regia lui Ion Cojar. Tot în același an lansează albumul muzical Fluturi galbeni.

Artist complex, Maria este angrenată în teatru, puțin și în film, în televiziune și în diferite proiecte personale unde cântă alături de Taraful George Pătrașcu, soțul ei. Împreună au scos albumele Piatra, piatra și Fluturi galbeni.

Dacă vreți să aflați mai multe despre cum puteți să o invitați pe Maria Buzăl la evenimentul organizat de voi, sau informații despre onorariul artistei pentru petreceri, concerte sau alte tipuri de evenimente, vă invităm să ne contactați.

Gma Records - Toate drepturile rezervate