Pepe

Pepe

Pepe, pe numele său real, Nicolae – Ionuț Pascu, este muzician, compozitor, producător, interpret, actor și prezentator de televiziune.

În anul 2015 cunoscutul cântăreț își împrumută vocea personajului Apatozaur din filmul de animație Disney Dinosaur.

A debutat în 1996 la Ploiești, la un festival de muzică ușoară, unde a obținut premiul trei. Succesul a venit însă în 1999, când a devenit solistul trupei „Latin Express”, ce a introdus stilul flamenco în peisajul muzical din România. În vara anului 1999, „Latin Express” câștigă premiul I la festivalul de muzică ușoară de la Amara, iar ulterior locul II la festivalul de muzică ușoară de la Mamaia, cu piesa „Nu te mai doresc”.

Din 2000 până în prezent, evoluează singur sub numele Pepe, fiind unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică latino din România.

În cariera solo, a lansat următoarele albume:

Pepe, 2003; Îmi place, 2003; Cine te iubește, 2002; Inimă nebună, 2004; Fericire și tristețe, 2007; Aruncă-mi o privire, 2011.

În 2004, a compus cântecul „Numai iubirea” de pe coloana sonoră a primei telenovele românești de succes Numai iubirea.

A fost prezentator și producător al emisiunilor de televiziune „Îndrăgostește-mă de tine” (Acasă TV) și „100% adevărat” (OTV).

A participat la emisiunea Te cunosc de undeva pe Antena 1, este jurat la Next Star pe Antena 1 și este prezentator la emisiunile Splash Vedete la Apă pe Antena 1 și la Națiune te cunosc la Prima tv.

Gma Records - Toate drepturile rezervate