Vlad Grigorescu

contact vlad grigorescuVlad Grigorescu, supranumit și „Mentalistul” a devenit cunoscut după câștigarea sezonului 3 al show-ului ”Românii au talent”.

Despre prima lui experiență cu magia Vlad declara: “Cand eram mic, tata mi-a aratat un truc cu un nasture. Tata nu este magician. Stia si el un truc si voia sa ma tina ocupat. M-a tinut ocupat toata viata.

Am studiat tot ce am prins despre aceasta arta, am invatat de pe unde am apucat, mi-am pierdut foarte multe nopti citind despre magie.

Pentru mine magia inseamnă mai mult decat trucuri. Ca si muzica, dansul, pictura sau poezia, eu cred că magia este o forma de arta prin care se pot transmite mesaje si emotii. Magicianul nu trebuie sa fie cel care vine pe scena cu aroganta pentru ca el a invatat cateva trucuri ci trebuie sa fie cel care deschide un drum nou pentru spectatori. Un drum, la sfarsitul caruia, spectatorul sa fie mai „bogat”.

Pana la urma… poate ca tata chiar este magician.” (sursa: www.vladgrigorescu.ro)

Pentru Vlad Grigorescu magia înseamnă mai mult decat trucuri. Ca și muzica, dansul, pictura sau poezia, el crede că magia este o formă de artă prin care se pot transmite mesaje și emoții. Magicianul nu trebuie să fie cel care vine pe scenă cu aroganță pentru că el a învățat câteva trucuri, ci trebuie sa fie cel care deschide un drum nou pentru spectatori. Un drum la sfârșitul căruia spectatorul să fie mai “bogat”.

Spectacolele lui Vlad Grigorescu sunt pline de suspans, energie și de multe ori intrigante. Pentru a-l vedea live sau pentru a-l invita la evenimentul tău, contactează-ne acum.

Lasă un răspuns

Gma Records - Toate drepturile rezervate